jennienordquist

Produktivitet !

Publicerad 2012-09-24 21:16:14 i

Har haft en riktigt bra dag! Föreläsning med finaste Josefin och en stund med surr lämnade Umeå och kom hem
till vackert väder. Tog en lång promenad med vilja och fick lite D-vitamin :) därefter tog jag studierna på allvar och pluggade i 2 timmar.


I kvällen har jag varit på Aqua, tagit eb promenad med Vilja och nu blir det soffan tills sängen kallar! I morgon blir det förstnen promenad med vilja, ett pass Aqua och eventuellt ett besök hos bästa Ida, beroende på om lillan stannar i magen en dag till eller inte:) hoppas hon väntar ett par dagar till iaf en ! På eftermiddagen ska jag se till att plugga ett par timmar så man håller sig i fas så gott det går !


Produktiva dagar helt enkelt!

2.5

Publicerad 2012-09-21 21:39:18 i

Tidig morgon i stugan, solen är påväg upp och det är blött i gräset! Nu är hösten här på riktigt, det är endast 2.5 grader ute! Årets skörd är gjord, det blev riktigt bra med tanke på hur vädret varit...Morötter i mängder och ett relativt bra antal rödbetor.

Älskade höst välkommen !

Glada besked !

Publicerad 2012-09-20 00:27:29 i

En jobbig vecka med uppstigning kl.05.00 men med ett par glada besked!


När jag kom hem igår så var det ovanligt mycket energi i luften! Jag lagade en super god middag som tyvärr fick avnjuta själv då älsk är i Kramfors hela veckan... Trodde jag i alla fall, för senare på kvällen kom han hem och vi hade en riktigt mysig kväll med ljus och Hollywood fruar!


Sedan igår kom det ett mejl från Eileen, så himla gullig! Kvinna 64 år ung som älskar att laga mat, baka och hålla på i trädgården samt pyssla hemma!!! Kan det bli bättre!? Ja, lite bättre kan det bli för jag och Frida ska gå dela dessa veckor under samma tak! Så från att jag känt ångest och oro över resan så längtar jag nu efter att få träffa henne och åka till England!

Sist men inte minst OMTENTAN - Godkänd! Så underbart att kunna lägga det bakom sig :)


Känslomässig berg- och dalbana !

Publicerad 2012-09-13 00:43:46 i

Livet är verkligen en berg- och dalbana utan slut! En karusell av känslor har åkt fram under veckan och jag hoppas den stannar snart.. Så ursäkta att det har varit lite uppdateringar denna vecka.


Projektet som är under uppbyggnad blir snart officiellt, men som man brukar säga - den som väntar på något gott väntar aldrig för länge! Lite små fix kvar :)


I morgon bitti så blir det en tur till badet för att simma och rensa hjärnan lite, så efterlängtat! Har även köpt två saccosäckar idag blir mysigt i höst då mörkret smyger sig på!

Ikea

Publicerad 2012-09-09 10:46:39 i

Har tillbringat helgen med min älskade syster! Länge sedan vi hade egen tid, bara vi! Vi var på Ikea i går och köpte massa nya saker till hennes nyrenoverade kök och det blev så fint!

Hösten !

Publicerad 2012-09-07 00:34:51 i

Mysiga kvällar med älskade Frida, tända ljus, gott te och stickorna går för fullt ! Hösten är här och som vi har längtat, efter den friska luften, alla fina färger och just precis dessa mysiga kvällar.

Family !

Publicerad 2012-09-05 14:20:06 i

Riktig vänskap är guld värd, att ha någon att öppna upp sig för eller bara prata strunt! Läste en gång att " you're friends are the family you chose" och jag tycker att det stämmer så bra! Tacksam och lycklig över att jag har de vänner jag har i min familj !

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela