jennienordquist

nya möjligheter

Publicerad 2009-10-28 11:21:50 i Allmänt,

Ännu en dag med nya möjligheter att njuta av livet och det man har. Tänk vad mycket man kan påverka livet både positivt och negativt såklart. Men om man ser till att göra varje dag till den bästa möjliga så blir livet så mycket roligare att leva. Låt problem och oro vänta för nu lever vi! ♥


Idag blir det till att jobba och tjäna lite pengar medans andra ska njuta av en god drink eller en stark öl. Känns kanske inte som det roligaste att göra men med en positiv inställning så går allt så mycket lättare. Jag laddar istället både batterier och plånboken för på Lördag blir det utgång och fest med sprit och glada vänners sällskap.


See you later! 

Ett nytt kapitel

Publicerad 2009-10-26 10:15:03 i Allmänt,

Jag har tappat mig själv utan att ens märka det. Jag har fokuserat på saker som gjort mig blind, det känns som om jag har vandrat i en mörk tunnel utan att uppmärksamma att den är mörk. Jag har tappat ljuset som jag bärt i min hand och lämnat mina egna drömmar utan att förstå vad jag gjort.

Det finns saker man tar för givet och är det kanske därför man förlorar det mest värdefulla man har när man minns anar det. Människor lever allt för ofta i framtiden och uppskattar inte det som händer här och nu. Om vi bara tar oss tid för tystnad och ser det vi har och låter tiden bära oss så kanske vi skulle uppskatta dagen mer. På bara en kort sekund kan allt vara förändrat. Stanna upp, fundera och uppskatta det du har. Nu börjar ett nytt kapitel i mitt liv, en ny berättelse och den här gången ska jag inte fastna i sagan, jag ska stanna upp, fundera och värdesätta det som verkligen räknas. Riktigt bra vänner! 




Ni är guld värda & Jag hoppas att ni känner det ♥!




Publicerad 2009-10-23 16:52:02 i Allmänt,

Nu står jag här, helt utan krav, med framtiden i min hand. Jag håller det hårt, löftet vi gav, mer än än en öppen famn. Längtan är svår att glömma nu ♥ Lova mig det sista hjärtat ger ! ♥

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela