jennienordquist

Tjejmilen, hallonskogen och annat som hör sommaren och livet till!

Publicerad 2012-08-15 16:31:00 i

Har haft några sköna dagar med vackert väder!

I måndags så tog jag mina första steg mot målet att kunna springa tjejmilen som är ett mål som jag hoppas kunna uppfylla nästa sommar, sammanlagt blev det två km med intervaller där man springer varvat med promenad i följande steg: spring 1 minut och gå 2 minuter. Spring 1 minut och gå 2 minuter. Spring 2 minuter och gå 2 två minuter. Osv. Sammanlagt blev det en runda på ca 2-3 km varav 8 minuter springandes och 12 minuter promenad ! Ett litet steg för mänskligheten men ett stort steg för mig. Så nu är det bara att följa detta program och förhoppningsvis så springer man längre nästa vecka!

 

I tisdags så hade jag en välförtjänad träningsvärk och lärde mig vikten av att stretcha när man springer ! Det var strålande väder och jag fick ett trevligt besök på morgonen av mina käraste - farmor och kusin Gisela. En mycket trevlig start på dagen, det blev kaffe och frukost på balkongen. Senare på dagen så stod jag som en desperat fattiglapp och hängde på låset nere på City butiken - Pingstkyrkans Second hand butik. 75% rabatt på hela butiken, perfekt för mig som gått och varit fattig student och trånat efter en lampa som kostade 650 kr. Äntligen skulle affären bli möjlig, den blev min för 167 kr! dock inte den som visas på bilden nedan. Lampan på bilden är mitt andra lampfynd till stugan, 50 kr helt perfekt . Super fin med ett härligt sken i höst då det börjar bli mörkt ute och man ligger i soffan framför brasan med en spännande bok.

 

Senare på kvällen åkte jag premiär turen med vår nya båt, Vilja njöt av både sol och fläkt när vi gasade på och var inte det minsta åkrädd..Står och lutar över kanten! Efter båtturen så ägde årets första dopp rum med min kära vän. Kallt, kallt,kallt men när kroppen domat bort så var det rätt skönt :)

 

I dag Onsdag så startades dagen med att kliva upp på vågen och den gav mig en klapp på axeln nu är det sammanlagt - 12.6 kg! Ännu ett steg i rätt riktning :) Sedan var det dax för ett besök hos tandläkaren, alltid lika kul men det gick bra och jag putsade bort en vass kant utan bedövning - stolt över att jag övervann smärtan och slapp den långa nålen! Därefter begav jag och Vilja oss upp till stugan för att ställa i ordning lamporna och de andra fynden som jag gjorde i går. Riktigt mysigt att vara där nu när vi börjar få lite ordning :)  

 

 

 

 Eftermiddagen har jag tillbringat i hallonskogen, plockat söta, goda hallon som ska få bli till ljuvlig sylt att ha i filen på morgonen! Ingen orm och endast 2 små bär med mask i, väldigt ovanligt vill jag säga! Nu ett glas med kolsyratvatten med lite bär på altanen i solen och njuta av den vackra utsikten! Sedan blir det ännu en tur till skogen efter hallon och blåbär :)

 

 

Ha en fortsatt trevlig kväll för det ska jag !

 

 

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela